WERKWIJZE

De werkwijze van Architectenburo Admiraal-Stoute: het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis. Tijdens het eerste gesprek worden de wensen van de klant, het beschikbare budget, het programma (van eisen) en de randvoorwaarden besproken. Naar aanleiding hiervan maken wij een analyse van de optimale dienstverlening en bieden de klant een vrijblijvende offerte aan. Na acceptatie van de prijsopgave van de aangeboden diensten door de klant gaan wij aan de slag.

Het is steeds weer een uitdaging om een juiste balans te vinden tussen alle uitgangspunten, de wet- en regelgeving, het budget en de beschikbare bouwtechniek.

In de uitwerking van de opgave werken we vaak samen met een aantal vaste deskundige partijen, die goed op de hoogte zijn van onze manier van werken. Architectenburo Admiraal-Stoute beschouwt elk project als een uniek werk met een eigen helder concept dat uitgewerkt wordt tot in het kleinste detail.
We streven ernaar om een energiezuinige, duurzame gebouwen te bedenken en te bouwen waar de klant zich heel lang ‘thuis’ voelt en prettig verblijft.

kantoor Admiraal Stoute in Bergen