Passief bouwen

DE PASSIEFHUISBOUWER
Architektenburo Admiraal-Stoute is aangesloten bij de ‘Passiefhuisbouwer” een samenwerkingsverband tussen bouwbedrijven, architecten en adviseurs om DuWo-Comfort passiefhuizen te bouwen.

De DuWo-Comfort huizen zijn ontwikkeld volgens het passiefhuisconcept. 

Een passiefhuis heeft een zon georiënteerd ontwerp, een optimale schilisolatie en een zeer goede kierdichting. Hierdoor is de energiebehoefte voor ruimteverwarming maximaal 15 kWh (1,5m³) p/m² per jaar. Dit is ten opzichte van de eisen extreem laag.
Dezelfde optimale isolatie in combinatie met overstekken voorkomt in de zomer opwarming van de woning.
Naast energiezuinig is een passiefhuis ook bijzonder gezond en comfortabel. De woning wordt continue gelijkmatige geventileerd met verse buiten lucht die gefilterd is van pollen, schimmel en insecten. Door de optimale isolatie en goede kierdichting zijn er weinig koudestralende oppervlakken, geen tochtverschijnselen, geen geluidsoverlast van buiten en altijd een gelijkmatige binnentemperatuur. En door de grote daglichtopeningen woont u in een zee van licht.
Een passiefhuis speelt ook in op de toekomst aangezien de overheid in 2020 verplicht heeft gesteld dat alle nieuw te bouwen woningen energie neutraal of passief zijn.

Voor een DuWo-Comfort huis kunt kiezen uit verschillende Multi-stijl basisontwerpen van klassiek tot modern. Bij deze ontwerpen zijn grootte, indeling, gevelafwerking en bouwsysteem aanpasbaar. De Multi-stijl ontwerpen kenmerken zich door een kort bouwproces (voorbereiding en uitvoering) en aantrekkelijke lage bouwprijzen.
Het is ook mogelijk om voor een geheel eigen individueel ontwerp te kiezen.
Het samenwerkingsverband van architecten en bouwbedrijven is verspreidt over Nederland waardoor er altijd één bij u in de buurt zit die bekend is met de lokale omstandigheden.

Een Duwo-Comforthuis wordt geleverd met Woningborg-garantie, een opleveringskeuring door de Vereniging Eigen Huis en een garantie op kierdichting door een blower-door-test.

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van een DuWo-Comforthuis.

logo De Passiefhuisbouwer

Scroll Up