Jaren 60 woning

Het project omvat de volledige verbouwing en renovatie van een bestaande woning uit de jaren 60 inclusief de aanleg van een zwembad, bijgebouw en terreininrichting. Het bestaande volume is uitgebreid met een nieuwe dakkapel aan de linker zijgevel en een glazen uitbouw aan de achtergevel voor de keuken. De bestaande indeling van de woning is op de begane grond grotendeels verwijderd om een royale open plattegrond te maken. Alle gevelkozijnen zijn vervangen door staande glaspuien tot op de vloer. De zuidgevel gericht op het terras en tuin met zwembad is vrijwel geheel in glaspuien uitgevoerd. Diverse kasten in het interieur zijn door ons buro ontworpen. De eerste verdieping is de indeling dusdanig gewijzigd dat er vijf slaapkamers zijn ontstaan en twee badkamers. In de hoge ruimte van de kap is met kleine insteekverdiepingen en steektrappen extra ruimte gemaakt geschikt als slaapplek voor de kinderen en extra bergruimte.

Scroll Up